Усі уроки з алгебри 11 клас академічний рівень скачать

Усі уроки з алгебри 11 клас академічний рівень

Усі уроки алгебри. 11 клас. І семестр. Академічний рівень.
Доставка по Україні: Відділення «Нова пошта» - 45 грн (+2% оплата за переказ коштів) Відділення «Укрпошта» - 28,90 грн (+2% оплата за переказ коштів) Гарантія Повернення, обмін протягом 15 днів. Оплата: Готівкою при отриманні, картою Visa/MasterCard. Докладні розробки УСІХ уроків для відповідних класів.

Багатий додатковий матеріал, методичні рекомендації для вчителя, різноманітність завдань і вправ відрізняють ці посібники від традиційних планів-конспектів. УСІ — бренд, визнаний учителями, що має сталий попит. 08 вересня 2011. Вказана кількість сторінок (352 сторінки) не відповідає дійсності. У присланій книзі лише 252 сторінки. Я чекаю на посилку з книгою на ІІ семестр. 08 вересня 2011.

Чому на сайті в рекламі книги Усі уроки алгебри. 11 клас. Академічний рівень не вказано, що вона розбита на дві частини? І ціна 24,5 грн - це ціна книги за І семестр. А книгу за другий семестр ви пришлете додатково? Адміністратор: Доброго дня! Книги на сайт вносяться заздалегідь ще раніше ніж книга відправляється у типографію. Спочатку планувалася, одна книга для академічного рівня з відповідною кількістю сторінок але потім за наявності великої кількості потрібної інформації книгу було вирішено розділити посеместрово.

Дякуємо за сигнал! Кількість сторінок та семестр вже виправлено.

Ссылки для скачивания:


  • Усі уроки з алгебри 11 клас академічний рівень

  • Усі уроки з алгебри 11 клас академічний рівень
  • Всего комментариев: 0
    Новинки:
    close